Hei, ja tervetuloa sivuillemme

Lintula-Group on varsinaissuomalainen yritys, johon kuuluu kalkitus-, kuljetus-, metsätalous- ja kierrätyspuupalvelut. Näiden lisäksi Lintula-Group tarjoaa erilaisia palveluita aina purkutöistä kuljetuspalveluihin juuri sinun tarpeittesi mukaan. Ole yhteydessä meihin ja kysy, miten me voimme auttaa juuri sinua!

Lintula-Groupin yhteydessä toimii myös osto-ja myyntivälitystä suorittava Mellilän Kauppamaja, jonka kautta voit myydä tai ostaa tuotteita tarpeittesi mukaan. Etsimme sinun tarpeitasi vastaavan tuotteen tai toimittajan huokeaan hintaan. Tämän lisäksi myymme tuotteesi verkostoissamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää Mellilän Kauppamajasta.

Lintula-Group Oy
Y-tunnus: 1026431-7
Myrskylinnankatu 2 C A 2
32200 Loimaa
Info(a)lintula-group.fi
050 0825960

Ota yhteyttä

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.
Laadittu Loimaalla 1.7.2016

REKISTERINPITÄJÄ

Lintula-Group Oy (Y-tunnus: 1026431-7)
Myrskylinnankatu 2 C A 2
32200 Loimaa

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Juha Lintula, omistaja.

REKISTERIN NIMI

Lintula Group Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Lintula-Groupin (myöhemmin yritys) asiakkaaksi, ostanut yrityksen tuotteita ja/tai palveluita ja/tai osallistuu yrityksen järjestämiin kampanjoihin tai tilaisuuksiin.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriä käytetään hoitamaan yrityksen asiakassuhdetta ja toimitusta. Tilauksen jälkeen asiakkaan tiedot arkistoidaan yrityksen palvelimelle ja näitä tietoja voidaan käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen ja tilastointiin. Tietoja käsitellään yrityksen internetsivujen palveluntarjoajan tarjoaman rajapinnan kautta, joka on suojattu salasanalla.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilauksen seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuoliselle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin sijaitsee Lintula-Groupin salasanalla suojatulla palvelimella.

Toimitusehdot

Tilaaminen

Voit tilata haluamasi tuotteen tai palvelun verkkokauppamme kautta, lähettämällä sähköpostia info@lintula-group.fi tai soittamalla numeroon 050 – 082 5960. Pyydämme teitä käyttämään kahta viimeistä vaihtoehtoa, jos haluatte tilata palvelun tai erityisen suuren määrän esimerkiksi maa-ainesta.

Toimitusajat:

Maa-ainekset ja polttopuut: 5-14 vrk (100 kilometrin säteellä yrityksen toimipaikasta, muissa tapauksissa ota yhteyttä)
Palvelut: kysy tarjous
Mellilän Kauppamajan tuotteet, jotka mahtuvat tyypilliseen postipakettiin: 1-4 vrk
Muut Mellilän Kauppamajan tuotteet: kysy tarjous tai nouto
Toimitukset vain mantereelle. Jos haluat tilata saarelle, jonne pääsee vain lautalla tai lossilla, niin pyydä tarjous.

Huom. Toimitusajat ovat suuntaa antavia. Varmimman ajankohdan saat olemalla yhteydessä meihin ennen tilauksen tekemistä.

Toimitusehdot:

Toimitusehdot koskevat Lintula-Group.fi-sivulla myytäviä tuotteita ja palveluita. Räätälöidyt palvelut kuten kalkitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Lintula-Groupilla on oikeus laskuttaa suuremmat tilaukset ennakkoon kokonaan tai osissa

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %)

Tilaajalla on oikeus perua tuote ennen tilauksen toimittamista. Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun lähetys on osittain tai kokonaan lähtenyt Lintula-Groupin varastosta.

Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia tai lisäyksiä sen jälkeen, kun tilaus on lähtenyt käsittelyyn.

Maksaminen:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

Tilaus on myös mahdollista maksaa toimituksen tai noudon yhteydessä käteisellä.

Maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Maksukaistan yhteystiedot

Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Kuljetus:

Maa-ainekset ja polttopuut toimitetaan kuorma-autolla asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Ajoväylän osoitteeseen on oltava tarpeeksi kantava ja esteetön kuorma-autolle. Muutoin kuorma jätetään lähimpään sallittuun paikkaan tai toiseen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen, joka sijaitsee kohtuullisen lähellä alkuperäistä osoitetta.

Virheellisestä tai puutteellisesta tuotteesta on ilmoitettava välittömästi mutta viimeistään seitsemän vuorokauden sisällä Lintula-Groupille tuotteiden tai palveluiden toimituksesta. Reklamaation voit tehdä joko puhelimitse tai sähköpostitse sivun yläosassa ilmoitettuihin yhteystietoihin.

Lintula-Group ei vastaa viallisen tai puutteellisen tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista.

Asiakkaalla on oikeus palauttaa ostamansa tuotteet 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen.

Koska kaikki Lintula-Groupin tarjoamat tuotteet eivät ole palautettavissa tyypilliseen tapaan postin välityksellä, on asiakas tästä syystä velvollinen maksamaan palautuskulut todellisten rahtikustannusten mukaan.

Lintula-Group ei vastaa siitä, että toimitus viivästyy, vaikeutuu tai estyy esteen takia, johon Lintula-Groupilla ei ole vaikutusmahdollisuuksia kuten lakot tai luonnonmullistukset.

Lintula-Groupin sivuilla esiintyvät kuvat ovat suuntaa antavia ja saattavat poiketa todellisesta tuotteista. Kyseessähän on luonnontuote. Kuvat ovat Lintula-Groupin omaisuutta.