Peltojen kalkitus

Kalkitus on tärkeä osa menestyvälle pellolle, koska kalkki auttaa kasveja kasvamaan paremmin. Kalkituksen tarkoituksena on tasapainoittaa maaperän happamuusastetta luoden otollisemman kasvualustan kasveille. Kalkitus olisi hyvä suorittaa hyvissä ajoin ennen lannoitusta, jotta kalkki voisi rauhassa imeytyä kasvualustalle. Aikainen kalkittaminen varmistaa myös sen, ettei tule ongelmia esimerkiksi lannotteiden kemikaalien kanssa. Kalkituksen voi tehdä joko aikaisin keväällä tai syksyllä sadonkorjuun jälkeen.

Kalkituksen määrä ja tarve rippuu kasvatettavasta kasvista sekä maaperän pH-arvosta, joten jokainen pelto on omalla tavallaan yksilöllinen urakka.

Lintula-Group on jo vuosia tarjonnut laadukkaita kalkituspalveluita Etelä- ja Länsi-Suomen pelloille. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhainta kalkkia mitä on tarjolla ja siksi käytämme laadukkaita ja tunnettua Nordkalkin kalkkia alusta alkaen. Teemme tiivistä yhteistyötä Nordkalkin kanssa ja takaamme, että voimme tarjota pelloillenne laadukkaan ja edullisen kalkituksen. Liity siis tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja tilaa meidät kalkkittamaan peltosi!
Nordkalkin tuotteista löytyy lisää heidän kotisivuiltaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Nordkalk Kalkitus