Maa-ainekset, polttopuut ja puuhake kätevästi verkosta

Puutarhamulta, kivimurske ja leikkihiekka. Mitä muuta pihalle tarvitaankaan? Verkkokaupastamme löydät nämä kaikki ja sen lisäksi tarjoaamme kuuluu puuhake ja polttopuut, joilla onnistut lämmittämään niin saunan, mökkisi kuin kotisi. Voit valita otatko polttopuusi seklapina tai koivuklapina. Lämmityksen lisäksi puuhake sopii myös pihamaalle, sillä sitä voi käyttää kuorikatteen tavoin tuomaa suojaa kasvualustoille.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, haluat tilata muualle tai haluat tilata eri määrän tuotteitamme, ota yhteyttä painamalla tästä niin räätälöimme palvelun juuri sinun tarpeittesi mukaisesti.

Maa-aines-, polttopuu-, ja puuhakekuljetuksemme toimitetaan isolla rekalla, joten varmistathan, että toimitusosoitteeseen pääsee vaivattomasti kalustollamme. Toimitamme pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös viikonloppuisinkin. Toimitusaika vaihtelee 7 – 14 päivään riippuen tavaran saatavuudesta. Pyydämme tutustumaan vielä erilliseen toimitusehtoihin ennen tilaamista, sillä ostamalla tuotteen hyväksytte ehtomme.